Taxiserie på NRK – Full sinne og frustrasjon blant taxisjåfører


Under lørdagssending på pakradio – voice of Oslo – FM 99.3 ringte mange taxisjåfører som var sinte og frustrerte på Taxiserie som foregår på NRK i disse dager.

De mente at serien er ikke representativ og er med på å skape fordommer. Mange opplevede negative henvendelser i det siste og mener at dette skyldes serien.

En av innringere gav to eksempler på det gode arbeidet han gjorde i det siste og mente at hvorfor det positive vi gjør kommer ikke frem

difficult Very cialis support of rigorous clinical trial data on efficacy and.

. Videre mente han at responsen han fikk tilbake for det gode arbeidet, er overraskende som skyldes denne serien.

Det ene eksemplet var at en dame glemte sin veske i drosjen. Det var ca

. 7000 kr i væsken. Han leverte væsken hjem til kvinnen. I stedet for å takke, begynte kvinnen å telle pengene. Hun mistenkte at muligens han holdt noen penger.  Det andre eksemplet var at han så en bevisstløs person midt på veien. Han ringte politiet og fikk svar at det hadde vært fint om han kunne vente til de kommer. Han ventet lenge og mistet flere taxi turer om natta, bare for å hjelpe denne personen.

Programmet kan lyttes ved å klikke her

 

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>