Radiosendinger skaper debatt og engasjement


Norsk-pakistansk ungdomssending på FM 99,3 er en arena for diskusjon og forståelse generasjonene imellom i norsk-pakistanske familier.

Under radiosendingene er responsen stor
. Mange ringer inn og sender e-post, enten de vil si sin mening om temaet eller ønske seg musikk
. Mellom innslagene spilles pakistansk og indisk popmusikk.
Temperaturen er ofte høy når flere generasjoner norsk-pakistanere diskuterer temaer som gjelder dem selv som minoritet i Norge, eller utfordringer som oppstår når flere kulturer møtes.
Her diskuteres gjengproblematikk, mangelen på minoriteter i ledende stillinger, høyt frafall blant norsk-pakistanere i videregående skole og så videre.

For å få i gang debattene inviteres gjester, som for eksempel politikere eller journalister med minoritetsbakgrunn, ledere og nøkkelpersoner fra ulike minoritets-organisasjoner.

– Vi får høre hva grasrota i det norskpakistanske miljøet mener, og vi får synliggjort positive rollemodeller, sier Aziz Rehman ansvarlig redaktør for pak radio.

Kommunikasjon mellom generasjonene
Målgruppen for sendingene var opprinnelig norsk-pakistansk ungdom, men nå hører alle aldersgrupper på radioen og deltar i diskusjonene. Dette er en av grunnene til at organisasjonen ønsket å få egen konsesjon og dermed også mer sendetid.

– Vi er veldig glade for at vi også har fått foreldregenerasjonen på banen

exertion associated with resuming sexual activity (Table IV) What is sildenafil citrate? Altering Modifiable Risk Factors or Causes.

. Vi tar opp temaer som foreldre og ungdommer kanskje ikke snakker om hjemme, og tilbakemeldingene viser at dette er en arena for kommunikasjon mellom generasjonene, sier Rehman.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *