Pak radio vinner Lebara kulturfond prisen

Pakistansk Ungdomsforening er en frivillig organisasjon som arrangerer ulike aktiviteter for barn og unge. Ungdomsforeningen har startet en flerkulturell radio som har sendinger hver lørdag og søndag på FM 99,3. Radiokanalen tar opp dagsaktuelle temaer og informerer om det som skjer i det norske samfunnet. Sendingene er meget populære blant de ulike innvandrergruppene i Oslo og bidrar til integrering. Ulike kulturer og nasjonaliteter samarbeider om denne radiokanalen. Lebara gir 15000 kroner slik at PAK radio kan betale utgifter som følger med når man driver radio.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.

One Response to Pak radio vinner Lebara kulturfond prisen

  1. Much appreciated for the information and share!
    Nancy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>